Συνελεύσεις ΣΥΡΙΖΑ

Τοποθέτηση στην Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Σαββάτο 13/4/2013

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Ξεκινώντας την παρέμβαση μου θα ήθελα κι εγώ να αναφερθώ στην Κύπρο. Θεωρώ ότι η στάση μας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μεταξύ των δύο eurogroup έδωσε την εικόνα στους πολίτες ότι θεωρούσαμε δεδομένη τη θετική έκβαση των πραγμάτων. Αφού γνωρίζαμε ότι ο ομογάλακτος του κ. Σαμαρά, κ. Αναστασιάδης ήταν αντίστοιχα Μερκελικότερος της Μέρκελ, γιατί δεν φροντίσαμε να επισημάνουμε τον κίνδυνο της λανθασμένης διαχείρισης του ΟΧΙ; Το τελικό αποτέλεσμα απογοήτευσε τους πολίτες και σε συνδυασμό με τα ΜΜΕ, πέρασε η άποψη ότι η συγκρουσιακή λογική με την τρόικα ηττήθηκε.

Φυσικά και δεν είναι έτσι τα πράγματα, όμως αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε είναι ότι οι πλατιές μάζες δεν διαβάζουν αναλύσεις και άρθρα για να αντιληφθούν αυτό που πραγματικά συνέβη στην Κύπρο.

Περισσότερα...

Ομιλίες

Εισήγηση στην Ανοικτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Ρόδος, 12/10/2012

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου συγκροτήθηκε στα τέλη του 2008 από το ΣΥΝ και ανένταχτους συντρόφους και οργανωτικά λειτούργησε με τη συντονιστική επιτροπή η οποία μέχρι και σήμερα οδήγησε το ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν εδώ τη συνέλευση. Η επιτροπή συγκροτήθηκε από μέλη της Γραμματείας του ΣΥΝ και όσους ανένταχτους ήθελαν να συμμετέχουν σε αυτή. Οι συνεδριάσεις της επιτροπής ήταν ανοιχτές και σε αυτές συμμετείχαν αρκετές φορές σύντροφοι και φίλοι ανάλογα με τη χρονική συγκυρία και τα εξειδικευμένα ζητήματα που έπρεπε να αντιμετωπιστούν.

Περισσότερα...

Ομιλίες